Om oss

Trygga renoveringar av tak 

Precis som du hör på namnet så är vår mission att erbjuda trygga takrenoveringar. Vi vill att du ska känna förtroende genom hela processen och veta att du får exakt det som du betalar för. Du får en offert med ett fast pris och det är det priset som kommer att gälla.

Hos oss är varje takprojekt mer än bara en uppgift - det är en möjlighet att skapa 100% nöjda kunder. Vi satsar på att hålla oss i framkant genom kontinuerliga interna utbildningar som håller oss ständigt uppdaterade med de senaste trenderna och branschreglerna inom byggsektorn.

Med vårt team av kunniga takläggare kan du vara säker på att ditt takprojekt utförs med precision och professionalism. Vi är här för att inte bara uppfylla, utan överträffa dina förväntningar när det gäller kvalitet och service.

Låt oss ta hand om ditt tak och se till att det blir en investering som du kommer att vara stolt över i många år framöver.

Vi ser till att det blir rätt från början

Rak och tydlig kommunikation är A och O när man renoverar hus och särskilt när det handlar om vitala delar såsom taket och fasaden. Här måste det bli rätt från början för att man ska undvika skador i resten av huset.

Våra takmästare och annan personal brinner för det här med tak och för att göra ett riktigt bra jobb. Därför ser vi ständigt till att hålla oss uppdaterade om den tekniska utvecklingen inom tak, vilka krav som ställs enligt byggnormer och försäkringsbolag på konstruktionen och vi ser även till att fortbilda oss i olika metoder hos våra leverantörer för att vara säkra på att vi använder materialen 100% rätt.

Vill du veta vad våra tidigare kunder tycker om oss? Ta en titt på våra recensioner på Reco!

Takläggare Enskede om oss

Snygga tak som håller i längden – alltid med garanti på jobbet!