Fasadrenovering

Vi renoverar din fasad

Utöver takrenovering erbjuder vi även fasadrenovering med puts. Putsade fasader är slitstarka och lättskötta, förutsatt att det är byggda med rätt metod. Vi använder ett system som heter Seporoc Fasadsystem. Detta system har en rörlig infästning mot husets stomme, vilket förebygger sprickor i putsen.

Ungefär 30 år räknar man med att en fasad håller innan den behöver renoveras, men detta beror förstås på hur du sköter om ditt hus och på omgivande faktorer. Bor du exempelvis nära en järnväg eller en hårt trafikerad väg med dess vibrationer och smuts kan du behöva se över fasaden oftare än så. Hör av dig till oss så kommer vi ut och tar en titt för att ge dig en utvärdering.

Är underliggande skikt fortfarande intakta kan det räcka med att putsa eller måla om det yttersta lagret.

Takläggare Enskede Fasadrenovering

Effektiv tilläggsisolering

Tillsammans med taket och fönstren är fasaden en av de viktigaste faktorerna för att hålla huset varmt och torrt. Man kan isolera hur mycket man vill i innerväggarna i ett hus, men om fasaden är dragig och dåligt isolerad får man sällan önskad effekt. Genom att isolera ordentligt redan i det yttre “skalet” skapar man bästa möjliga förutsättningar för att sänka sina uppvärmningskostnader och för att huset ska hålla ett behagligt inneklimat året runt.

När vi renoverar fasader använder vi oss av ett system som har inbyggd tilläggsisolering med mineralull. Det ger en enkel och effektiv lösning med bra isolervärde.

Välkommen att höra av dig till oss idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med din fasad.

Snygga putsade fasader som håller i längden - Alltid med 10 års garanti på jobbet!